Finikor-ruosteenestokäsittelyt

Estä autosi ruostuminen ja vältä ennenaikaiset ruosteongelmat!
Ruostevauriot ovat yleisiä - siitä kertovat omaa lukuaan maamme katsastustilastot. Kun huolehdit autosi ruostesuojauksen kuntoon, vältyt tulevaisuudessa kalliilta ruosteen aiheuttamilta korjaus- ja katsastuskuluilta.

Paranna autosi jälleenmyyntiarvoa

Jokainen meistä ostaa mieluummin käytetyn auton, jossa huollot on teetetty ajallaan. Ruostesuojauksella parannat autosi jälleenmyyntiarvoa ja varmistat, että autosi menee aikanaan ripeästi kaupaksi. Finikor -ruostesuojauksesta saat kirjallisen todistuksen sekä sertifikaattitarran autoon kiinnitettäväksi.


Valmistajan myöntämä puhkiruostumattomuustakuu ei korvaa tiesuolan runtelemaa autoa. Käytännössä valmistajan takuu kattaa ainoastaan sisältä ulospäin tapahtuvan ruostumisen. Suomen olosuhteissa ruostuminen aiheutuu useimmiten ulkoisista seikoista, kuten tiesuolasta.

Finikor -ruosteenestokäsittelyt

Tuplaturva | sopii uusille tai ruosteettomille autoille:

Finikor Tuplaturva on erittäin tehokas ja pitkäkestoinen erikoiskäsittely. Tämä on edullisin käsittely, kun auton suojaukselta odotetaan pitkää ikää.

Täysturva | sopii kaikenikäisille autoille:

Finikor Täysturva on perinteinen täydessä laajuudessaan suoritettava käsittely. Tämä käsittely on edullinen, jos autoa pidetään lyhempi ajanjakso.

Lisäturva | sopii uusille autoille (0-4 v.):

Finikor tehdastakuun Lisäturva on kehitetty yhteistyössä automaahantuojien kanssa ja myös tehtaan myöntämä ruostumattomuus takuu säilyy. Käsittelyssä ei porata reikiä, joten se ei vaikuta tehtaan myöntämään takuuseen.

Jatkoturva | pidentää suojauksen kestoa:

Finikor Jatkoturva on tarkoitettu autoille, joihin on aiemmin tehty Täysturva-käsittely. Käsittelyn avulla auton ruosteenestosuojas kestää pidempään. Jatkoturva suoritetaan autoille 2-3 vuoden välein. Näin Täysturvan mukainen takuu säilyy voimassa jopa 12 vuotta.

Ilmainen kuntotarkastus!

Tuo autosi ilmaiseen korintarkastukseen. Autamme sinua valitsemaan juuri sinun autollesi parhaiten soveltuvan käsittelyn. Jo alkanut ruostuminen ei estä ruosteenestokäsittelyn tekemistä. Autolle suoritetaan tarvittaessa ensin kuivahiekkapuhallus, jonka jälkeen hiekkapuhalletut alueet maalataan ennen suojausta.