Finikor-maalipinnan käsittelyt

Finikor Kristalli

Finikor Kristalli on maalipinnankäsittely kiireisille autoilijoille, joilla ei ole yleensä mahdollisuutta pestä autoaan käsin. Finikor Kristallissa vaha on yksikomponenttinen nanoteknologiaan perustuva vaha, jolla pystytään täyttämään samalla kerralla myös maalipinnan huokoset. Näin saadaan hyvä tarttuvuus vahalle ja syvä kiilto. Vaha on vahvistettu lisä-aineella kestämään lukuisia pesukertoja ilman hoitoainevelvoitteita. Tälle käsittelylle myönnämme yhden vuoden takuun.

Finikor Brilliant

Finikor Brilliant takuuhoitomenetelmä antaa autosi maalipinnalle syvän kiillon vähintään kahdeksi vuodeksi. Käsittelyn jälkeen autosi kiiltää jälleen kuin uutena. Finikor Brilliant maalipinnankäsittely on kokonaan uudenlainen verrattuna muihin menetelmiin, se ei ole vaha eikä kiillotusaine eikä se sisällä silikonia. Se korvaa kaikki muut maalipinnan hoidot.

Perinteisten autovahojen antama suoja on lyhytikäinen. Tämä johtuu paljolti siitä, että ne kaikki ovat vesipohjaisia, sisältäen vettä n. 20–60%. Vesipohjaisten autovahojen jättämä suojakalvo jäätyy ja halkeilee pakkasessa, lämpimässä sen kalvo kuivuu ja kesii. Tästä johtuen suojakalvo "katoaa" ilman että autonomistaja voi tehdä asialle mitään. Lisäksi useiden vahojen sisältämä silikoni aiheuttaa paikkamaalaukselle vaikeuksia.

Ominaisuudet

Finikor Brilliant maalipinnan suojaus muodostaa auton maalipinnalle likaa hylkivän kalvon, mikä tekee autostasi helposti pestävän. Vaikka auton peseminen helpottuu, mikään aine ei pidä autoa täysin puhtaana. Finikor Brilliant käsitelty auton maalipinta kestää konepesua (suositellaan harjatontapesua) ja normaaleja liuotin-alkaalipesuaineita. Normaali käsinpesu pitää autosi pinnan kunnossa kuitenkin pidempään. Finikorin tehokkaalla Brilliant maalipinnan takuukäsittelyllä saat autostasi kiiltävän ja helposti pestävän vuosiksi eteenpäin. Liian huonoon kuntoon mennyttä maalipintaa ei edes Brilliant käsittely voi saada uuden veroiseksi, siksi kannattaakin suojaaminen aloittaa tarpeeksi ajoissa. Näin maalipinta saadaan pysymään loistavan kiiltävänä. Ja mikä parasta: puhtaana pitäminen ja pesu helpottuvat ratkaisevasti.

Uutuus! Finikor Brilliant Plus+ Takuu jopa 3 vuotta

Finikor Brilliant Plus+ käsittely antaa autollesi upean, kiiltävän pinnan ja saa autosi loistamaan kuin uutena. Käsittely suojaa auton maalipintaa ja tekee pinnasta vettä ja likaa hylkivän useiksi vuosiksi, takuulla.

Helpompaa autonhoitoa

Finikor Brilliant plus+ -käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Kesäisin jopa pelkkä huuhtelu vedellä riittää, ja muina aikoina konepesussa autoaan käyttävä selviää edullisemmalla, harjattomalla pesulla. Hoitoaineille ei ole tarvetta.Likaa hylkivän pinnan ansiosta auto säilyy pidempään puhtaana ja näin auto kaipaa pesua jopa 20 % harvemmin.

Lentäjien luottopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on alunperin lentokoneiden suojaksi kehitetty kestopinnoite. Suurimpien lentokonevalmistajien, kuten Boeing ja Airbus, hyväksymä tuote on läpäissyt lentokoneteollisuuden vaativat testit. Pinnoite sopii siis erinomaisesti myös Suomen vaihtelevaan ilmastoon. Autosi maalipinnan suojaksi. Ruosteenestopigmentoitu epoksipolymeeripinnoite muodostaa kiiltävän, suojaavan ja helppohoitoisen pinnoitteen maalipinnalle, entistä ympäristöystävällisemmin.

Hyvin pidetty auto on helpompi myydä - parempaan hintaan. Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, ja takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa.

Teemme kaikki Finikor maalipinnan käsittelyt autoihin Mäntsälässä, ota yhteyttä!